• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۹۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۳
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

محرم بزرگترین کانون وحدت و استکبارستیزی امت اسلامی است

امام جمعه تبریز گفت: محرم در طول تاریخ بزرگترین محور وحدت امت اسلامی و نماد مبارزه با ظلم و استکبار بوده است.

محرم بزرگترین کانون وحدت و استکبارستیزی امت اسلامی است
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی،حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، تقوا را مهمترین عامل هدایت انسان و تشخیص حق از باطل دانست و اظهار کرد: تقوای الهی ضمن اصلاح باورها، اخلاق و رفتار انسان، او را از تاریکی‌های گناه و انحراف نجات می‌دهد و زمینه‌ساز سعادت دنیا و آخرت می‌شود.
 
وی با تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به تبیین جایگاه والای نهضت عاشورا پرداخت و گفت: عظمت شخصیت امام حسین (ع) به اندازه‌ای است که هیچ سخنی قادر به بیان کامل آن نیست. آن حضرت چراغ هدایت و کشتی نجات بشریت هستند.
 
امام‌ جمعه تبریز همچنین با تاکید بر اینکه فرهنگ عاشورا مهمترین عامل انسجام ملی است گفت: مردم ایران با وجود تفاوت در سلیقه‌ها و دیدگاه‌ها به برکت خون امام حسین (ع) و شهدای انقلاب اسلامی و دفاع از کشور، همواره زیر پرچم جمهوری اسلامی متحد شده‌اند و این وحدت، معجزه ماندگار فرهنگ شهادت است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌ اصل با بیان اینکه بقای دین اسلام و مکتب تشیع مرهون قیام و خون امام حسین (ع) است افزود: این معجزه الهی بیش از ۱۴۰۰ سال استمرار یافته و خون سیدالشهدا (ع) ضامن بقای دین، عزت اسلام و پایداری مکتب تشیع بوده است.
 
وی با تاکید بر مسئولیت خطیر علما، خطبا و مداحان در هدایت مجالس عزاداری اظهار کرد: این محافل باید در مسیر تقویت ایمان، بصیرت، حمایت از مظلومان و مقابله با مستکبران هدایت شوند و خروجی آن تربیت انسان‌های مومن، انقلابی و عدالت‌خواه باشد.
 
امام جمعه تبریز با اشاره به ضرورت توجه به اقشار کم‌برخوردار جامعه، خواستار تداوم رزمایش مواسات و کمک‌های مومنانه شد و گفت:مساجد، خیران و نهاد‌های مردمی باید همچنان حمایت از خانواده‌های نیازمند را در اولویت قرار دهند.
 
وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی رهنمود‌های ایشان را راهگشای مسائل کشور دانست و افزود: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد، معیشت، وحدت ملی و مسائل راهبردی کشور، نقشه راه روشنی برای مسئولان و آحاد جامعه ترسیم کرده است.
 
وی همچنین از تلاش‌های مسئولان کشور در پیگیری حقوق ملت ایران قدردانی کرد و گفت: مسئولان با نیت خدمت و دفاع از منافع مردم در حال فعالیت هستند و لازم است همه آحاد جامعه ضمن حمایت از آنان، برای موفقیت خادمان نظام اسلامی دعا کنند.
 
امام جمعه تبریز در ادامه با توصیه به مدیریت مصرف انرژی و مدیریت منابع از مردم خواست در مصرف برق، سوخت و سایر امکانات عمومی دقت بیشتری داشته باشند تا از بروز مشکلات در بخش تولید و صنعت جلوگیری شود.
 
وی همچنین با تاکید بر ضرورت اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: بهبود معیشت مردم، کنترل بازار و نظارت بر قیمت کالا‌های اساسی باید در اولویت کار مسئولان قرار گیرد و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی با جدیت بیشتری در این زمینه عمل کنند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌ اصل با گرامیداشت هفته قوه قضائیه، برای خدمتگزاران دستگاه عدالت آرزوی توفیق کرد و گفت: تحقق عدالت اجتماعی، حمایت از حقوق مردم و مقابله با فساد از مهمترین مطالبات جامعه است و همه مسئولان باید در این مسیر اهتمام ویژه داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشان برنز ترای اتلون جوانان آسیا در دستان پسر ایرانی
برداشت گندم از مزارع کوهنانی لرستان
آسفالت ۷۵ درصد معابر روستایی بناب
نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب
فوتسال بانوان کافا؛ ریکاوری و بدنسازی ملی‌پوشان ایران
برگزاری اردوی جهادی درمانی در گرمسار
معاون جهاد کشاورزی قزوین: افزایش جوجه‌ریزی، کاهش قیمت مرغ را در پی داشته است
معرفی فرمانده جدید سپاه اشنویه
بررسی نامه رئیس مجلس در شورای نگهبان
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک
استقرار هوای گرم در لرستان
تاکید فرماندار هشترود برای برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز
از سنگر علم تا سنگر جهاد؛ راه چمران در اردبیل ادامه دارد
برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان سقز در راستای کنگره ملی ۵۵۳۶ شهید استان کردستان
آغاز برداشت گیلاس در آذربایجان‌غربی ؛ پیش بینی برداشت بیش از ۳۳ هزار تن محصول گیلاس
نصب ۸۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار در صومعه سرا
شلوغی صف‌های خودرو‌ها در جایگاه‌های سوخت بم
زرآبادقزوین، پرچم فرهنگی الموت؛ پیش‌بینی حضور ۸ هزار نفر در تاسوعا
بازتاب پیام رهبری حول اتحاد مقدس
معرفی فرمانده جدید سپاه سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
واکنش صداوسیما به اظهارات یک نماینده مجلس در شبکه خبر
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان
تسریع در عملیات بازسازی آزادراه شمالی کرج
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
ایران خودرو: دوباره گران می‌کنیم
مذاکرات چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان
ثبت نام كاردانی به کارشناسی ناپيوسته ۱۴۰۵ تا ، ۵ تير تمدید شد
خبرخوش برای گندمکاران؛ پرداخت‌ها هفتگی شد
صورت حساب‌های کاغذی از ابتدای تیر حذف می‌شوند
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۹ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
عمارت کلاه‌فرنگی باغشمال میعادگاه فرهنگی مردم تبریز می‌شود  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)