• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۹
ورزشی » توپ و تور

مانولوپولوس: عملکرد دفاعی ایران مقابل اردن فوق العاده بود

سرمربی و کاپیتان تیم ملی ایران پس از پیروزی مقابل اردن در پنجره سوم جام جهانی ۲۰۲۶ در نشست خبری حاضر شدند.

مانولوپولوس: عملکرد دفاعی ایران مقابل اردن فوق العاده بود

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سوتیریوس مونولوپولوس سرمربی و ارسلان کاظمی کاپیتان تیم ملی بسکتبال پس از پیروزی مقابل اردن در نشست خبری پنجره سوم جام جهانی ۲۰۲۷ حضور پیدا کردند.
 
متن این نشست خبری به شرح زیر است:
 
سوتیریس مانولوپولوس، سرمربی تیم ملی بسکتبال آقایان ایران: من متوجه شدم که ایران در ۱۰ سال گذشته موفق به شکست اردن نشده بود. به همین خاطر امروز روز مهمی برای ما بود. من احترام زیادی برای تیم اردن قائل هستم. آنها تیم خوبی هستند و به خوبی هدایت می‌شوند. پیروزی در این بازی یک موفقیت بزرگ برای ما است. اردن استعداد‌های زیادی در حمله دارد، اما ما تنها اجازه کسب ۴۹ امتیاز به آنها دادیم. عملکرد دفاعی ما فوق العاده بود، زیرا بازیکن‌ها تمام توان خود را درون زمین گذاشتند و با شور و حرارت زیادی بازی کردند. آنها برای این پیروزی لایق تحسین هستند. کار ما هنوز تمام نشده و یک بازی دیگر در پیش داریم. هیچ بازی آسانی وجود ندارد. به بازیکن‌ها گفتم از این پیروزی لذت ببرید، اما فردا صبح باید همه چیز را فراموش کنید و به بازی بعدی فکر کنید. 
 
ارسلان کاظمی کاپیتان تیم ملی بسکتبال آقایان ایران: قبل از صحبت در مورد بازی، باید بگویم مردم ایران در ۵ ماه گذشته شرایط بسیار سختی را پشت سر گذاشتند و من و هم تیمی‌هایم تلاش کردیم تا با کسب پیروزی آنها را خوشحال کنیم. به عنوان کاپیتان، به تیم و روش بازی خودمان افتخار می‌کنم. وقتی کمپ تمرینی خود را آغاز کردیم، مطمئن نبودیم که مربی تیم را در کنار خود خواهیم داشت. زیرا شرایط همچنان نامطمئن بود. اما خوشحالم که اوضاع به خوبی پیش رفت. اعضای تیم با تمام توان در زمین جنگیدند. اردن تیم بسیار خوبی است. می‌دانم در ده سال گذشته آنها را شکست نداده بودیم، اما تنها ۲ بار مقابل آنها قرار گرفته بودیم. آنها تیم بسیار خوب و با استعدادی دارند. همانطور که مربی گفت، ما در دفاع واقعا خوب بودیم و دفاع با خود قهرمانی و پیروزی به همراه دارد. اما کار ما هنوز تمام نشده و باید تیم خوب سوریه را هم شکست دهیم. در بازی قبلی مقابل آنها به مشکل خوردیم. باید این مشکلات را برطرف کنیم و ۳ روز بعد دوباره به زمین برویم. 
 
خبرنگار رمزی الکرمی از خبرگزاری پالس: بابت این بازی عالی به شما تبریک می‌گویم. شما کار زیادی در دفاع انجام دادید و عملکرد تیم اردن را به خوبی آنالیز کرده بودید. بازیکنانی مانند الدویری، ابراهیم و هریس کاملا مهار شده بودند. شما به سایر بازیکنان اجازه شوتزنی دادید و این موضوع به نفع شما تمام شد. در مورد نقشه بازی خود و عملکرد دفاعی مقابل اردن بیشتر صحبت کنید. 
 
سوتیریس مانولوپولوس: درک این موضوع سخت نیست که اردن ۳ بازیکن خوب دارد: فردی ابراهیم، جیلن هریس و احمد الدویری که من از زمان بازی در فنرباغچه با او آشنا بودم. آنها بسیار بااستعداد هستند و سایر بازیکنان هم توانایی خوبی در شوتزنی و نفوذ دارند. ما نمی‌توانیم تمام بازیکنان را به یک شکل دفاع کنیم. همانطور که شما گفتید، ما به برخی بازیکنان اجازه شوتزنی دادیم، اما به برخی دیگر این اجازه را ندادیم. مهم‌ترین موضوع برای ما این بود که هر ۵ بازیکن اردن برای برداشتن ریباند‌های حمله تلاش می‌کنند و به طور میانگین در هر بازی ۱۵ ریباند حمله دارند که این آمار فوق العاده‌ای است. ما روی این موضوع تمرکز کردیم که به آنها فرصت حمله دوم را ندهیم. آنها ۴۰ درصد از ریباند‌های حمله خود را به امتیاز تبدیل می‌کنند. فکر می‌کنم در این زمینه کار بسیار خوبی انجام دادیم. اردن در نیمه اول تنها ۳ ریباند حمله داشت و بازی را با ۱۱ ریباند حمله به پایان رساند. با توجه به شرایط بازی، این عدد برای تیمی مثل اردن قابل قبول است. می‌توانم بگویم نقشه ما به خوبی جواب داد. اما حتی اگر بهترین نقشه دفاعی را داشته باشید، در صورتی که بازیکنان با تمام وجود در تمام دقایق بازی نکنند، هیچ کاری انجام نخواهد شد. بابت کاری که بازیکنان ما امروز انجام دادند، به آنها تبریک می‌گویم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام تعطیلی در چهارمین استان عراق
تکرار لفاظی های انگلیس و فرانسه درباره تنگه هرمز
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
تولید موسیقی وداع و بدرقه رهبر شهید در صداوسیمای لرستان
آیین رسمی و عمومی بدرقه «آقای شهید ایران» 6 صبح آغاز می‌شود
استقرار موکب فرهنگی، هنری گیلان برای بزرگداشت عروج امام شهید در تهران
تعطیلی سه استان عراق به مناسبت تشییع پیکر رهبر شهید امت
فنلاند در پی خرید سامانه دفاع هوایی پیشرفته از سوئد
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
اعزام بیش از ۶۱ هزار خوزستانی به تهران برای بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید ایران
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ تیر ۱۴۰۵
برنامه پرواز‌های فرودگاه و حرکت شناور‌های بندرگاه کیش، ۱۳ تیر
دستگیری عاملان قدرت نمایی در شهرستان قدس
لرستانی ها در سوگ قائد شهید راهی تهران شدند
اعلام مراسم‌ وداع و بزرگداشت قائدشهید امت در لرستان
تهران دربالاترین سطح آمادگی امنیتی برای مراسم تشییع رهبر شهید/بازگشایی درهای مصلی ساعت۶صبح
شرط دولت سودان برای پایان جنگ داخلی
ادای احترام مردم آذربایجان غربی به آقای شهید ایران
قطع برق ماینر‌های قاچاق با حکم تعزیرات حکومتی در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۱)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)