• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۵۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۷
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
صالحی امیری؛

آیین تشییع رهبر شهید، ثبت ملی می‌شود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر اینکه آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، نمایش کم‌نظیر قدرت ملی، سرمایه اجتماعی و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی است، از تصمیم این وزارتخانه برای ثبت ملی این رویداد تاریخی خبر داد و گفت: این مراسم، تجلی هویت تاریخی، فرهنگی و تمدنی ملت ایران در برابر افکار عمومی جهان است.

آیین تشییع رهبر شهید ثبت ملی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدرضا صالحی‌امیری امروز در حاشیه آیین تشییع قائد شهید امت و رهبر شهید انقلاب اسلامی، با تسلیت شهادت رهبر شهید به ملت ایران و جهان اسلام، گفت : امروز، روز نمایش اقتدار، وفاداری و انسجام ملت ایران در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام راحل و رهبر شهید است؛ تصویری که در تاریخ معاصر ایران، تنها با حماسه عاشورا قابل مقایسه است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه این مراسم بزرگ‌ترین رویداد مردمی کشور پس از عاشوراست، افزود: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با توجه به ابعاد تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و تمدنی این رخداد، تصمیم گرفته است فرآیند ثبت ملی این آیین را آغاز کند تا به‌عنوان بخشی از حافظه تاریخی ملت ایران برای نسل‌های آینده ماندگار شده و به جهانیان معرفی شود.

صالحی‌امیری تاکید کرد: آنچه امروز در خیابان‌های تهران در حال وقوع است، نمایش قدرت ملی ایران در برابر دیدگان جهانیان است؛ نمایشی که بیانگر پیوند عمیق ملت ایران با هویت ملی، آرمان‌های انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی و ارزش‌های دینی است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این اجتماع عظیم، فراتر از یک تجمع مردمی، نماد عشق، وفاداری، همبستگی و باور عمیق مردم به ایران، انقلاب اسلامی، اسلام و رهبری است و این سرمایه اجتماعی ارزشمند باید به‌عنوان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های راهبردی کشور مورد صیانت، تبیین و بازخوانی قرار گیرد.

وی با اشاره به تحولات اجتماعی شکل‌گرفته در پی رخداد‌های اخیر، افزود : آنچه در این مقطع تاریخی شکل گرفته، یک تحول معرفتی در جامعه ایران است؛ تحولی که باید با رویکردی علمی، پژوهشی و فرهنگی در مراکز دانشگاهی، نظام آموزشی و محافل علمی کشور مورد مطالعه، تحلیل و تبیین قرار گیرد تا ابعاد آن برای نسل‌های آینده به‌درستی روایت شود.

صالحی‌امیری با اشاره به حضور گسترده مردم در مسیر تشییع گفت: امروز در میان موج عظیم و میلیونی جمعیتی قرار داریم که شکوه آن در تاریخ پس از انقلاب اسلامی کم‌نظیر است. این حضور باشکوه، جلوه‌ای از سرمایه اجتماعی، سرمایه ملی و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران است و در برابر این عظمت، باید با نهایت احترام در برابر ملت بزرگ ایران سر تعظیم فرود آورد.

وی افزود: قدرت ملی ایران تنها در مؤلفه‌های دفاعی، اقتصادی یا ساختار‌های حکمرانی خلاصه نمی‌شود، بلکه مهم‌ترین رکن قدرت ملی، مردم هستند؛ مردمی که امروز با حضور تاریخی خود، این حقیقت را در برابر افکار عمومی جهان به نمایش گذاشتند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی  گفت : این شکوه مردمی، پیامی روشن برای جهانیان دارد که ملت ایران با اراده‌ای واحد، از هویت ملی، استقلال، آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام سیاسی خود پاسداری می‌کند و این سرمایه اجتماعی، بزرگ‌ترین پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی است.

صالحی‌امیری با تسلیت دوباره شهادت رهبر شهید به ملت ایران و مسلمانان جهان، افزود : امروز همه ما در کنار یکدیگر آمده‌ایم تا با صدایی واحد اعلام کنیم که به ایران، مردم ایران و آرمان‌های این سرزمین دلبسته‌ایم و وفاداری خود را به وحدت، عزت و سربلندی ایران اسلامی به نمایش بگذاریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هزاوه، فراهان و تفرش، خاستگاه اجداد و نیاکان امام شهید
لزوم ساخت نیروگاه خورشیدی توسط دستگاه‌های اجرایی و صنایع خوزستان
کردستان پایلوت توسعه مهارت‌های هوش مصنوعی؛ گام تازه برای اقتصاد دیجیتال
پیش‌بینی روزهای داغ پیش‌رو؛ عبور مصرف از مرز ۷۵ هزار و ۵۰۰ مگاوات
درخشش اصفهانی ها در مسابقات قهرمانی پارادوومیدانی کشور
آمریکا به دنبال به حاشیه راندن بازتاب بدرقه پرشور رهبر شهید
محدودیت‌های ترافیکی از ۱۷ تا ۲۰ تیرماه در محور‌های مواصلاتی کشور
دو کشته و دو مجروح در حادثه رانندگی در محور داران–شهرکرد
راه‌اندازی مرکز رصد فناوری‌های پیشرفته صنعت برق در پژوهشگاه نیرو
تداوم پدیده گرد و خاک در خوزستان
خدمات موکب جهادی شهدای طالخونچه مبارکه در مشهد مقدس
محکومیت قاچاقچیان سوخت به پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه
تمدید مهلت ثبت‌نام بیست و هشتمین جشنواره جوان خوارزمی
محفل نورانی انس با قرآن به یاد رهبر شهید امت در مصلی اهل سنت نگین شهر
پنجشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵؛ تشییع و خاکسپاری پاسدار شهید محمدرضا خزیمی در بندر امام خمینی
۲۴۰ هزار مجوز جایگزینی موتور‌های کم‌مصرف کولر آبی صادر شد
نکا، میزبان عاشقان ولایت در مسیر طریق‌الرضا
مردم سیستان، خون‌خواهان امام حسین (ع)
واکنش عارف به تشییع حماسی پیکر مطهر امام شهید در عراق
حسن زاده نشان برنز گرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
رییس جمهور وارد تهران شد
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
شعر کامل محمد مهدی رسولی در رثای رهبر شهید
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
آمریکا بند ۱۰ تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را نقض کرد
عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵
روایت خبرنگاران از پرشورترین وداع قرن با امام شهید در قم
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «هدیه نماز»؛ بدرقه رهبر شهید با میلیون‌ها سجده عاشقانه  (۱ نظر)
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند  (۱ نظر)