• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۳۵۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۴
بین الملل » اروپا

نگرانی‌ها در غرب از روند پرسرعت افزایش بهای نفت

کشور‌های غربی که از عمده مصرف کنندگان نفت و گاز کشور‌های حوزه خلیج فارس هستند با نگرانی افزایش شتابان قیمت نفت را نظاره می‌کنند.

نگرانی ها در غرب از روند پر سرعت بهای نفت

به گزارش  سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ،  از لندن، ویوک دار استراتژیست انرژی در بانک کامنولث استرالیا با درج یادداشتی در نشریه انگلیسی گاردین افزود: حملات موشکی آمریکا به ایران و اعلام محاصره دریایی جدید از سوی ترامپ، قیمت نفت را به بالاترین حد خود در ماه جاری رسانده است و زمان دوباره، برای کاهش موجودی جهانی نفت شروع به حرکت کرده است. "

این کارشناس انرژی معتقد است که ادامه درگیری، قیمت جهانی نفت را ظرف ۱۰ روز به ۱۰۰ دلار در هر بشکه و ظرف ۱۰ هفته به ۱۵۰ دلار در هر بشکه خواهد رساند، گاردین با اشاره به حملات آمریکا به ایران نوشت: آمریکا روز دوشنبه سومین شب متوالی حملات هوایی علیه ایران را انجام داد و دو نفتکش در تنگه هرمز نیزهدف آتش قرار گرفتند.

دونالد ترامپ با بیان اینکه آمریکا محاصره کشتیرانی ایران در خلیج فارس را دوباره برقرار خواهد کرد افزود: تنگه هرمز "با یا بدون ایران" باز خواهد ماند، اما آمریکا در یک تغییر سیاست آشکار، شروع به دریافت هزینه از کشتی‌هایی که از این آبراه عبور می‌کنند، خواهد کرد.

به نوشته گاردین رئیس جمهور آمریکا گفته مالکان کشتی‌ها و محموله‌ها باید ۲۰ درصد ارزش محموله را برای تأمین امنیت و ایمنی کشتی‌ها به آمریکا بپردازند.

این نشریه انگلیسی نوشت: اعلام دونالد ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا شروع به دریافت هزینه از کشتی‌ها برای عبور ایمن از تنگه هرمز خواهد کرد، نه تنها یک تغییر موضع برای دولت او است، بلکه صد‌ها سال سیاست آمریکا در حمایت از آزادی دریانوردی در سراسر جهان را وارونه می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا گفته "ما از بخش بسیار ثروتمندی از جهان محافظت می‌کنیم. ما پول خرج می‌کنیم و بنابراین، کاری که ما انجام داده‌ایم این است که برای محافظت از آن هزینه دریافت خواهیم کرد. "

ترامپ به فاکس نیوز گفت: "ما تنگه را نگه خواهیم داشت و احتمالاً آن را اداره خواهیم کرد، ما نگهبان تنگه خواهیم شد، کشور‌های ثروتمند باید به آمریکا پول بدهند، ما برای محافظت از آن پول دریافت خواهیم کرد، پول زیادی، اما ما فقط می‌خواهیم برای انجام همه این کارها، برای به خطر انداختن مردم خود، پول دریافت کنیم".

به نوشته گاردین این یک تغییر در سیاست آمریکا است که تاکنون گفته بود تنگه هرمز باید بدون عوارض برای همه باز بماند، همانطور که قبل از حمله ایالات متحده و اسرائیل به ایران در ۲۸ فوریه بود، اما همانطور که آسوشیتدپرس گزارش می‌دهد، هرگونه تلاشی از سوی آمریکا یا ایران برای دریافت هزینه، نقض هنجار‌های جهانی در مورد آزادی دریانوردی و افزایش تنش‌ها خواهد بود و احتمالاً باعث اختلال اقتصادی بیش‌تر در فراتر از منطقه می‌شود.

گاردین افزود: فرماندهی مشترک عالی نظامی ایران اعلام کرد که آمریکا هیچ نقشی در تعیین آینده تنگه ندارد و اجازه مداخله نخواهد داشت.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، گفت: تهران برای همیشه نگهبان این تنگه خواهد بود. رسانه‌های ایرانی اندکی پس از اعلام حملات مجدد ارتش آمریکا به ایران از انفجار‌هایی در شهر بندری بندرعباس، جزایر کیش و قشم ایران و جزیره بوموسی در خلیج فارس خبر دادند.

این نشریه انگلیسی افزود: قیمت نفت به بالاترین حد خود در چهار هفته گذشته رسید و معاملات آتی نفت خام برنت در نخستین ساعت روز سه‌شنبه به نزدیک ۸۵ دلار در هر بشکه رسید.

اقتصاددانان هشدار می‌دهند که اگر مناقشه جدید دونالد ترامپ با ایران ظرف یک هفته حل و فصل نشود، افزایش مجدد قیمت نفت و سوخت می‌تواند چهارمین افزایش میزان بهره در استرالیا در سال جاری را رقم بزند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدامات حمایتی وزارت اقتصاد در دوران جنگ رضایت مجلس و مردم را جلب کرد
رسالت گزینش، تربیت و اصلاح سرمایه انسانی نظام تعلیم و تربیت است
مشق ناتمام
رالی خانوادگی به یاد رهبر شهید در اردبیل برگزار شد
آلودگی هوا در ۳ شهر خوزستان
سلبریتی‌های این روز‌های کشورمان را بشناسیم
کاروان خودرویی موکب شهدای شهربابک راهی کربلای معلی شد
دشان: فرانسه حضور در رده‌بندی را دوست ندارد
دعوت از هنرمندان برای طراحی تمبر یادبود «رهبر شهید»
کاهش وابستگی و حمایت از سرمایه‌گذاری، راهبرد اصلی توسعه آذربایجان‌غربی است
چهار جاده شریانی جنوب کشور مسدود است
دیدار با بیوک میرزایی
تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی در بیست و هفتمین روز تیرماه
ضرورت حضور فعال بانوان طلبه برای دستیابی به جایگاه تمدنی و هویتی
اکران فینال جام جهانی روی پرده سینما‌ها
آغاز انتخاب واحد تکمیلی ترم تابستان دانشگاه آزاد
هوشمندسازی، آمایش رشته‌ها و آموزش پلتفرمی، سه محور تحول آموزشی
نجات دو جوان دچار غرق شدگی در رودخانه کارون شهرستان شوشتر
غنی‌سازی منابع کتابخانه‌ای با پویش «تامین کتاب رمان» در آذربایجان غربی
مرز بازرگان به نماد اقتدار، امنیت و رونق اقتصادی کشور تبدیل شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان ملی برای یاری هموطنان جنوب کشور
تلاش بی‌وقفه کارکنان صنعت برق در جنوب کشور
سردار شکارچی: دهان آمریکایی‌ها را پر از خاک می‌کنیم
تامین برق مناطق جنوبی و آسیب دیده در جنگ در اولویت وزارت نیرو
تعمیرات اساسی سکو‌های دریایی پارس جنوبی در حال اجراست
بازگشت سرمایه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی در کمتر از پنج سال
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی عملیات دشمن در سوریه
مراکز و پایگاه آمریکا در بحرین آماج حمله‌های پهپادی ارتش 
آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیک‌تر می‌کنند
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران
مشارکت مردم در پویش ۲۵ درجه، مطمئن‌ترین راه عبور از اوج مصرف تابستان
تأکید وزارت بهداشت بر توسعه سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی
آمار شهدا و مجروحان حمله دشمن به محله تپه الله اکبر بندرعباس
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
پزشکیان: لفاظی‌های ترامپ را در عمل جواب می‌دهیم  (۱ نظر)
افشاگری معاون رئیس جمهور آمریکا درباره اپستین  (۱ نظر)
رشد سه برابری سرمایه گذاری در بخش کشاورزی خوزستان  (۱ نظر)
بخش مهمی از تربیت دانش‌آموزان با نماز گره خورده است  (۱ نظر)
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری  (۱ نظر)
حمایت قاطع ارتش از سپاه دربرابر اقدام خباثت‌آمیز انگلیس  (۱ نظر)
زیرساخت بزنید همه زیرساخت‌های باقی مانده منطقه را می‌زنیم  (۱ نظر)
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۶ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
گرانی خودرو حاصل فرمول‌های شورای رقابت  (۱ نظر)