• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۶۰۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۴
فارس » سیاسی

امام‌جمعه شیراز: آمریکا بار دیگر نشان داد به امضای خود هم وفادار نیست

امام‌جمعه شیراز گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حسن نیت و پایبندی خود به تعهدات را به نمایش گذاشت، اما آمریکا همچون گذشته نشان داد که به امضای خود نیز وفادار نیست و همواره پیمان‌شکنی می‌کند.

امام‌جمعه شیراز: آمریکا بار دیگر نشان داد به امضای خود هم وفادار نیست
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز فارس، نماینده ولی‌فقیه در فارس و امام‌جمعه شیراز با اشاره به تحولات اخیر و رفتار دولت آمریکا، گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حسن نیت، صداقت و پایبندی خود به تعهدات را به نمایش گذاشت، اما آمریکا همچون گذشته نشان داد که به امضای خود نیز وفادار نیست و همواره پیمان‌شکنی می‌کند.
 آیت‌الله لطف‌الله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز، با تسلیت فرا رسیدن پنجم صفر، سالروز شهادت حضرت رقیه (س)، اظهار داشت: مردم مؤمن همانند سال‌های گذشته با برگزاری مجالس عزاداری، ارادت خود را به خاندان اهل‌بیت (ع) ابراز خواهند کرد.
وی  با قدردانی از حمایت‌های مردم استان فارس و شیراز از ملت لبنان، گفت: نماینده حزب‌الله لبنان در نماز جمعه شیراز حضور یافته و پیام تشکر مردم و مقاومت لبنان را از حمایت‌های مردم شیراز ابلاغ کرد که این همراهی و همدلی، سرمایه‌ای ارزشمند برای جبهه مقاومت است.
امام جمعه شیراز با اشاره به وعده الهی درباره پیروزی جبهه مقاومت افزود: بر اساس وعده قرآن کریم، حزب‌الله پیروز خواهد شد و روسیاهی برای رژیم صهیونیستی و حامیان آن باقی خواهد ماند.
وی همچنین از خدمات سازمان بهزیستی و سازمان تأمین اجتماعی قدردانی کرد و گفت: این مجموعه‌ها خدمات گسترده‌ای به اقشار مختلف جامعه ارائه می‌کنند که شایسته تقدیر است.
نماینده ولی‌فقیه در فارس با اشاره به تحولات اخیر و رفتار دولت آمریکا، افزود: حتی تحلیلگران آمریکایی نیز امروز اذعان دارند که ایران به تعهدات خود پایبند است، اما دولت آمریکا بار دیگر پیمان‌شکنی کرده است و این رفتار به عنوان سندی تاریخی در حافظه ملت‌ها باقی خواهد ماند.
آیت‌الله دژکام ادامه داد: وقتی از تمدن نوین اسلامی سخن می‌گوییم، باید ویژگی‌های آن نیز روشن باشد؛ صداقت، وفای به عهد و مردانگی از شاخصه‌های ملت ایران است، در حالی که طرف مقابل با دروغ، بدعهدی و نقض پیمان شناخته می‌شود.
امام جمعه شیراز با بیان اینکه جمهوری اسلامی هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است، گفت: ملت ایران همواره مسیر گفت‌و‌گو و دیپلماسی را در چارچوب عزت و انصاف دنبال کرده، اما هرگاه دشمن راه زورگویی و تجاوز را انتخاب کرده، پاسخ قاطع و متناسب دریافت کرده است.
وی با قدردانی از عملکرد نیرو‌های مسلح کشور افزود: ارتش، سپاه و مجموعه نیرو‌های دفاعی جمهوری اسلامی در پاسخ به اقدامات دشمن، اقتدار خود را به نمایش گذاشتند و این توان دفاعی، مکمل دیپلماسی کشور است.
آیت‌الله دژکام با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: ملت ایران در مقاطع مختلف تاریخی، به‌ویژه در دوران دفاع مقدس و سال‌های پس از انقلاب، بهای سنگینی برای استقلال و امنیت کشور پرداخته است.
امام جمعه شیراز افزود: کشوری که صد‌ها هزار شهید تقدیم کرده، هرگز نباید از زبان هیچ فرد یا جریانی پیام ضعف به دشمن مخابره کند؛ ملت ایران هر زمان که رهبر انقلاب فرمان دهند، همچون گذشته یکپارچه در دفاع از کشور خواهد ایستاد.
نماینده ولی‌فقیه در فارس با بیان اینکه اقتدار نظامی امروز موجب دلگرمی مردم شده است، تصریح کرد: ایران قوی تنها با توان دفاعی شکل نمی‌گیرد، بلکه قدرت اقتصادی نیز باید در کنار اقتدار نظامی تقویت شود.
وی ادامه داد: دشمن پس از آنکه از رویارویی مستقیم نتیجه‌ای نگرفت، تلاش می‌کند از طریق فشار‌های اقتصادی مردم را تحت فشار قرار دهد؛ از این رو همه دستگاه‌ها، فعالان اقتصادی و مردم باید جهاد اقتصادی را جدی بگیرند و هرکس در هر جایگاهی که قرار دارد، برای تقویت اقتصاد کشور نقش‌آفرینی کند.
آیت‌الله دژکام با اشاره به گرمای شدید در برخی استان‌های کشور، از مردم خواست با مدیریت مصرف برق، امکان خدمات‌رسانی بهتر به مناطق گرمسیر را فراهم کنند.
وی افزود: شبکه برق کشور یکپارچه است و هر میزان صرفه‌جویی مردم، امکان تأمین برق برای استان‌هایی را که با گرمای شدید مواجه هستند، افزایش می‌دهد.
امام جمعه شیراز همچنین با دعوت از مردم برای مشارکت در ارسال آب آشامیدنی به رزمندگان، گفت: تأمین آب برای نیرو‌های مستقر در خطوط مقدم، علاوه بر رفع نیاز آنان، از نظر روحی نیز پشتوانه‌ای ارزشمند برای مدافعان کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک سردار قاآنی در پی انتخاب رئیس دفتر سیاسی حماس
امحای هزار و ۳۷۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در خوزستان
«نامه‌ای به رهبر شهید»
یادبود شهیده زهرا محمدی گلپایگانی در صد و چهل و دومین شب از حماسه خیابان کیش
۳۰ تیرماه ۱۴۰۵؛ آغاز حرکت مشایه ۴۰ هزار نفری اهواز
حزب‌الله لبنان انتخاب الحیه را تبریک گفت
یمن: محاصره دریایی عربستان حق ماست
مهروموم ۲۳ واحد ضایعات فروشی متخلف در دزفول
لغو امتحان پایه یازدهم و برگزاری امتحان پایه دوازدهم در هرمزگان
احزاب مختلف سیاسی ایلام با یک نگاه مشترک/ وحدت و همگرایی برای توسعه استان
پیش بینی هوای ۳۰ تیر در سمنان؛ آغاز روند کاهشی دمای هوا
افشاگری روسیه: آلمان یک سال تا بمب اتم فاصله دارد
استقرار جایگاه سیار عرضه نفت‌گاز در مرز چذابه ویژه راهپیمایی اربعین حسینی
محکومیت جنایات وبد عهدی دشمن در تجمعات شبانه مردم آذربایجان غربی
صد و چهل و دومین شب همبستگی مردم جنوب غرب خوزستان
تیراندازی مرگبار در دنور آمریکا
یک صد و چهل و دومین شب حماسه سازی مردم ارومیه
تأکید استاندار لرستان بر حمایت وزارت صنعت از طرح های پیشران توسعه 
آمریکایی‌ها نقض عهد کردند
برداشت ۲۷ هزار تن گندم در شهرستان بروجن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)