• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۷۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۵
بین الملل » غرب آسیا

حزب‌الله: دولت لبنان به همه خیانت کرد

حسن عزالدین با اشاره به خیانت دولت لبنان به کشور گفت: آینده لبنان را مردم و مقاومت ترسیم می‌کنند نه دشمنان.

حزب‌الله: دولت لبنان به همه خیانت کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسن عزالدین، عضو ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور و منطقه به‌ویژه در سطح تداوم مذاکرات مستقیم دولت لبنان با دشمن صهیونیستی در چارچوب توافق تسلیم، اعلام کرد که ادعای دولت مبنی بر کم‌هزینه‌تر بودن گزینه مذاکره، نشان‌دهنده نقص و فقدان بینش و درک از ماهیت واقعی رژیم صهیونیستی، جاه‌طلبی‌ها و توسعه‌طلبی‌های آن است.

دولت لبنان به مردم و مقاومت خیانت کرد

حسن عزالدین در جریان یک تجمع اعتراضی که توسط حزب‌الله در روز شنبه سازماندهی شده بود و حاضران در آن، توافق موسوم به «توافقنامه چارچوب» را با شعار «ما مقاومت می‌کنیم، سازش نمی‌کنیم» محکوم می‌کردند، اظهار داشت: عملکرد دولت لبنان صراحتاً در قبال اکثریت مردم لبنان خصمانه بود و با وجود همه کمک‌های مثبتی که حزب‌الله و جنبش امل به‌همراه متحدانشان به این دولت کردند، اما متأسفانه مقامات با خیانت پاسخ دادند.

وی افزود: مقامات لبنانی با اتخاذ تصمیماتی که مقاومت را جنایتکار جلوه داد و جنایتی فجیع علیه همه مردم آزاد و شریف این کشور در سراسر قلمرو آن مرتکب شد، مسیر خصمانه‌ای را علیه مقاومت، جامعه آن و مردمی که از آن حمایت می‌کنند، در پیش گرفتند.

این نماینده حزب‌الله تأکید کرد: ما همچنان به گزینه مقاومت به‌عنوان اصلی‌ترین روش خود برای مقابله با دشمن صهیونیستی پایبندیم و در این راه از هیچ نوع فداکاری دریغ نمی‌کنیم، زیرا دفاع از سرزمین، حقی ذاتی، الهی، مشروع، ملی، اخلاقی و مردمی است.

مقاومت تا آزادسازی کامل ادامه خواهد داشت

حسن عزالدین تصریح کرد: ما تا زمانی که سرزمین خود را کامل آزاد کنیم به مقاومت ادامه خواهیم داد و هیچ‌کس در جهان نمی‌تواند مانع از اعمال این حق مشروع ما شود؛ همانند کاری که در سال ۲۰۰۰ و نیز ۲۰۰۶ انجام دادیم و باز هم سرزمین خود را آزاد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مردم، جامعه و محیط ما در مکتب کربلا پرورش یافته‌اند، مکتبی که اساس آن مقابله با ظالمان و ستمگران، ایستادن کنار مظلومان، حمایت از آنها و دفاع از حق است. سرزمین حق است، کرامت حق است و وطن حق است، بنابراین، کربلا پابرجا می‌ماند، زیرا رویدادی است که هر روز و هر لحظه تکرار می‌شود.

این نماینده پارلمان لبنان گفت: مقاومت، آزادی را برای لبنان محقق ساخت، از حاکمیت، سرزمین، مردم و منابع کشور محافظت کرد و لبنان را در موقعیتی قرار داد که شایسته مردم آن است. همواره ثابت شده است که مقاومت نیروی ضروری و موردنیاز برای لبنان است و از آن محافظت می‌کند؛ به‌ویژه در زمانی که همه می‌بینند دولت وظیفه و نقش خود را برای محافظت از کشور انجام نمی‌دهد.

دولت لبنان خودش را متعهد به تحقق اهداف و منافع صهیونیست‌ها کرده است

حسن عزالدین خاطرنشان کرد: همان‌طور که امام موسی صدر فرمودند؛ «کسانی که توانایی مقابله ندارند، باید در خانه بمانند.». اصرار مقامات سیاسی حاکم بر لبنان بر ادامه مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی و توافق شرم‌آور با این رژیم که یک تصمیم احمقانه و کینه‌توزانه است، یک تصمیم از پیش تعیین شده بود که برای خدمت به منافع دشمن گرفته شد.

این نماینده حزب‌الله گفت که دولت لبنان خودش را متعهد به اصل امتیازدهی‌های رایگان برای تحقق شرایط دشمن صهیونیستی و کسانی که از دشمن حمایت می‌کنند، کرده و گرفتار و اسیر این تعهدات خود شده و در نتیجه، طبیعی است که تسلیم شرایط و دیکته‌های دشمن شود.

این عضو فراکسیون مقاومت، اقدامات مقامات لبنان را توطئه‌ای علیه مردم، میهن، حاکمیت و استقلال و توطئه‌ای علیه همه افراد آزاد و شریف در این کشور، صرف‌نظر از فرقه یا عقیده آنها دانست و تأکید کرد: عملکرد دولت لبنان همچنین یک خودکشی سیاسی است که به هیچ یک از منافع و اصول ملی این کشور دست نخواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: توافق تسلیم، همه جنایات صهیونیست‌ها را لاپوشانی می‌کند و اشغالگری صهیونیست‌ها را در خاک لبنان مشروعیت می‌بخشد. به‌خلاف آنچه مقامات لبنانی ادعا می‌کردند، دشمن صهیونیستی از عقب‌نشینی از خاک لبنان امتناع می‌کند و آن را به خلع‌سلاح مقاومت ربط داده است؛ سلاحی که حق مردم لبنان برای یک زندگی شرافتمندانه است.

آینده لبنان به‌دست مردم و مقاومت ترسیم می‌شود نه آمریکا و اسرائیل

نماینده مذکور حزب‌الله گفت: هر کسی که جرئت خلع‌سلاح مقاومت را دارد جلو بیاید و خودش را معرفی کند. همه می‌دانند که توافق شرم‌آور دولت لبنان با دشمن صهیونیستی تا امروز به آتش‌بس واقعی منجر نشده است، اما این دولت همچنان اصرار دارد بگوید که مذاکرات مستقیم کم‌هزینه‌ترین گزینه است.

حسن عزالدین ادامه داد: دولت لبنان برای تحقق اهداف رژیم صهیونیستی که در میدان در رسیدن به آنها ناکام ماند تلاش می‌کند و در جهل و حماقت خود اسیر شده است و مسیر‌های فتنه‌انگیزی را دنبال می‌کند که صهیونیست‌ها می‌خواهند؛ زیرا این رفتار دولت لبنان به‌معنی نجات رژیم اشغالگر از بحران استراتژیکی است که ارتش صهیونیستی در لبنان گرفتار آن شده است.

این نماینده حزب‌الله اظهار داشت:، اما ما کاملاً هوشیار و محتاط هستیم و به همه طرف‌ها، نسبت به همراهی با هر فتنه‌ای که هدف آن خارج کردن صهیونیست‌ها از بحران است، هشدار می‌دهیم. اکثریت مردم لبنان و نیرو‌های سیاسی کشور، توافق دولت با دشمن صهیونیستی را رد و محکوم می‌کنند و بنابراین دولت، نماینده اراده مردم لبنان نیست؛ بلکه گزینه‌هایی را برگزیده است که کشور را تجزیه و تقسیم می‌کند و ترجیح داده است امتیازات بی‌فایده ارائه دهد.

وی در پایان تأکید کرد: مردم لبنان هرگز چنین موضع تحقیرآمیز و شرم‌آوری را نمی‌پذیرند و ما هرگز اجازه نمی‌دهیم که لبنان در آینده تحت قیمومیت آمریکایی‌ها قرار بگیرد و تبدیل به شهرک‌های صهیونیستی شود. لبنان و آینده لبنان با خون شهدای مردم لبنان، مردم جنوب، ارتش ملی لبنان و همه مردم شریف و آزاده‌ای که این فداکاری‌ها را انجام داده‌اند، ترسیم خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فیلم‌های امروز تلویزیون برای مخاطبان
تولید ۹۳ تن پیله‌تر ابریشم در مازندران
جام جهانی تیراندازی، پایان کار بانوان ایران در تفنگ سه وضعیت
اجتماع بزرگ مردم شهریار در یکصدو چهل و چهارمین شب
نوای دونَلی خاموش شد؛ شیرمحمد اسپندار درگذشت
رتبه نخست کشور برای بهزیستی مازندران در تأمین مالی خرد
پیروزی‌های نمایندگان بدمینتون ایران در مسابقات ناوک ترکیه
ورزش صبحگاهی در بوستان‌های کرمان، گامی برای ارتقای سلامت شهروندان
حمایت دوباره مردم بهارستان از نیرو‌های مسلح در اجتماع ۱۴۴ شبانه
محدودیت شبانه در محور هراز از امروز / ۲۰ روز انسداد برای روشنایی تونل‌ها
­نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ مرداد
حمله دشمن آمریکایی به شناور‌های امداد و نجات در هرمزگان
 استقبال از آثار رهبر شهید در نمایشگاه کشمیر
آمادگی ایران برای همکاری علمی با پاکستان
اجتماع مردم شهرستان ری در صدو چهل و چهارمین شب
برنامه تیم ملی والیبال ایران تا پایان بازی‌های آسیایی بسته شد
اعلام زمان و مکان برگزاری پنجره چهارم انتخابی جام جهانی بسکتبال
ادامه سیر صعودی بهای جهانی نفت
گزارش رویترز از چالش جدی ارتش آمریکا مقابل مقاومت یمن
آتش‌سوزی یک فروند نفتکش متخلف در تنگه هرمز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش قاطع قرارگاه‌خاتم به تهدید حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
پیام تسلیت رهبر انقلاب به‌مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر
حمله هوایی دشمن آمریکایی به جنوب غرب تبریز
هگست: بدون شک ایران هنوز هم توانمند است
۵۸ شهر کشور همچنان درگیر تنش آبی هستند
رفع تصرف ۴۵ هکتار بستر و حریم رودخانه‌های خراسان رضوی 
ابرازنگرانی سازمان‌ملل ازحملات به‌زیرساخت‌های غیرنظامی ایران
چگونه از زمان‌بندی دقیق محدودیت‌های برق باخبر شویم؟
با مراکزی که آغازکننده آسیب به منافع ما باشند، مقابله می‌کنیم
تسهیل شرایط ساخت نیروگاه‌های خورشیدی خانگی و صنعتی
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن
افتخار ترامپ به کشته‌شدن نیرو‌های آمریکایی نهایت بی‌شرمی است
مدیریت هوشمندانه مصرف؛ کلید تضمین پایداری شبکه برق
موافقت کمیته دفاع مجلس بلغارستان با استقرار هواپیما‌های آمریکا
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین مرداد، بامداد پنجشنبه شارژ می‌شود
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)
باز شدن تنگه هرمز بدون اراده ایران محال است  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت شرکت آمریکایی آمازون در بحرین  (۱ نظر)
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)