درباره لغو تحریم های ایران اختلاف وجود دارد
معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: مسئله لغو تحریم های اعمال شده علیه ایران در مذاکرات گروه پنج به علاوه یک در خصوص برنامه برنامه هسته ای ایران هنوز مورد اختلاف است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازخبرگزاری اسپوتنیک از وین، سرگئی ریابکوف در خصوص اولویت های روسیه در این مذاکرات گفت: « از نظر ما مسائل مشکل ساز اصلی عبارتند از سرعت، و زمان لغو تحریم های تسلیحاتی، تعیین ماهیت بی سابقه توافقنامه های آماده شده و تعهد برای اجرای اختیارات ویژه شورای امنیت سازمان ملل و رعایت فرآیند آن در همه مراحل بحث ها پس از امضای توافق. »
معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: مدیران سیاسی گروه مذاکره کننده پنج به علاوه یک احتمالاً هفته آینده برای ادامه گفتگو درباره توافق هسته ای ایران تشکیل نشست خواهند داد.
وی در پاسخ به سؤال خبرگزاری اسپوتنیک درباره زمان برگزاری نشست بعدی گفت: « در حال حاضر نشست ها در سطح کارشناسان برگزار می شود، و هم اکنون نیازی به نشست مدیران سیاسی نیست.»
با وجود این، ریابکوف گفت: ممکن است نشست در سطح مدیران سیاسی اوایل ماه ژوئن برگزار شود.
وی افزود: « فکر می کنم این نشست هفته آینده برگزار شود، اما نمی دانم چه روزی. زمان برگزاری نشست به این بستگی دارد که مذکرات تا روز جمعه چگونه پیش خواهد رفت، اما در کل، روند تهیه متن پایدار است و در مقایسه با هفته گذشته پیشرفت حاصل شده است و این نشانه ای بسیار مثبت است.»
معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: هنوز سوءتفاهم هایی در خصوص اقدامات نظامی در برنامه هسته ای ایران وجود دارد.