• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۱۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱
صفحه نخست » عمومی

نباید نگران مخالفت‌های اقلیت محدود سیاسی بود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با حرام خواندن بی‌توجهی به استاندارد، گفت: برنامه‌های استاندارد تلاشی برای حلال کردن زندگی فردی و اجتماعی بشر است که با حالت تسلسل در همه زوایای زندگی مردم جریان دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، آيت الله هاشمی رفسنجانی  صبح امروز در دیدار رئیس، معاونان و مدیران مؤسسه ملی استاندارد که آقای شریعتمداری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور هم حضور داشت، مطالعه مسائل مربوط به استاندارد را از علایق شخصی خود و از ضرورت‌های جامعه دانست و افزود: هر چه جلوتر می‌رویم، نیازهای جوامع به استاندارد جدّی‌تر می‌شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز خرسندی از گزارش‌های مثبت مسئولان و ارتقای جایگاه ایران در نگاه مؤسسات بین‌المللی مربوط به استاندارد، با یادآوری مثل معروف «مشک آن است که ببوید»، گفت: اگرچه هر کالایی برای باز کردن مسیر خود در زندگی مردم باید خوب و باکیفیت باشد، اما مؤسسه استاندارد وظیفه‌ای دو سویه در تولید و مصرف دارد که هم برای کاهش کیفیت به تولیدگران هشدار می‌دهد و هم مردم را از افزایش کیفیت مطلع و به آن ترغیب می‌کند.
وی با ارائه تحلیلی از فراز و فرود توجه به استاندارد در ایران به‌خصوص پس از پایان جنگ و آغاز دوران سازندگی، افزود: در تعامل با دنیا، هم مرغوبیت تولیدات ایرانی‌ها را معرفی می‌کردیم و هم در واردات به مرغوبیت و اقتباس از آنها در تولیدات داخلی توجه داشتیم که حق مردم بود.
آقای هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از اجرای سیاست ظالمانه تحریم علیه ایران، به‌ویژه در سال‌های اخیر، گفت: در این شرایط، بعضی از کشورها با سوءاستفاده، تولیدات بی‌کیفیت خود را هم به صورت قاچاق و هم به جای مطالبات پولی ایران، وارد کشور کردند.
نباید نگران مخالفت‌های اقلیت محدود سیاسی بود
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شرایط پس از توافق را بهترین فرصت برای توجهات بیشتر به ارتقای کیفیت واردات و صادرات دانست و تأکید کرد: نباید نگران مخالفت‌های اقلیت محدود سیاسی بود، چون اکثریت قاطع مردم موافق توافق هستند و از برنامه‌های دولت حمایت می‌کنند.
وی با بیان اینکه اگر شرایط نادرستی از استاندارد ایجاد کنیم و اوضاع آشفته‌ای برای ایران بگذاریم، نسل‌های آینده ما را نمی‌بخشند، گفت: از الان باید به فکر ایجاد شرایط مطلوب و مناسب استاندارد برای نسل‌های آینده باشیم.
آقای هاشمی رفسنجانی با اشاره به رشد علمی و فنی بعضی از کشورها و همچنین عقب‌ماندگی‌های بعضی دیگر از کشورها افزود: امیدواریم مؤسسه بین‌المللی استاندارد، فاصله تبعیض‌آمیز سطح زندگی مردم در کشورهای مختلف را کم کند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در دو مقطع در داخل کشور، یعنی یکی در زمان جنگ و دیگری در هشت سال گذشته در بحث استاندارسازی دچار مشکل شده بودیم، اظهار داشت: امیدواریم شرایط بد گذشته تکرار نشود، چرا که ایران ریشه در تاریخ دارد و مردم آن حق زندگی بهتر را دارند.
وی ایرانیان را از قدیم‌الایام مصداق انسان‌های باهوش خواند و افزود: مصری‌ها می‌گویند طرح احداث کانال سوئز از ایرانیان است که با وصل شدن دو دریا، هم هزینه‌های حمل‌ونقل را کم کرد و هم زمینه‌ساز تحول زندگی اجتماعی شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جمله رئیس‌جمهور امریکا مبنی بر اینکه ایران تاریخی کهن و مردمانی بسیار هوشمند دارد، گفت: این جمله یک حقیقت تاریخی است که در این مقطع بر زبان رئیس‌جمهور امریکا جاری شده است.
تمدن بزرگ اسلامی در ایران پرورش یافت و تقویت شد 
آقای هاشمی رفسنجانی به دانشگاه جندی‌شاپور که پناهگاه و مأمن دانشمندان بزرگ از سراسر دنیا بود، اشاره و تصریح کرد: تمدن بزرگ اسلامی که مسلمانان به آن می‌نازند و حتی اروپا را از قرون وسطی نجات داد، در ایران پرورش یافت و تقویت شد و وقتی صلیبی‌ها به فضای اسلامی آمدند، فکر می‌کردند به بهشت موعود رسیده‌اند و آنچه بردند، بسیار بیشتر از هزینه‌شان بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه ایران جزو سه کشوری است که دارای همه منابع طبیعی و مورد نیاز است، خاطرنشان کرد: ایرانی‌ها با سلول‌های چند هزار ساله که نسل به نسل تکامل یافته است و برخورداری از بهترین مکتب دینی، یعنی مکتب اهل بیت‌(ع)، می‌توانند الگوی ملل دنیا باشند.
آقای هاشمی رفسنجانی در پایان سخنان خود با ارائه تحلیلی از دورنمای همکاری‌های بین‌المللی با ایران، در شرایط پس از توافق، ابراز امیدواری کرد که مخالفان نتوانند مانع حرکت دولت در مسیر احیای تمدن بزرگ اسلامی شوند و بگذارند ایرانی با استعدادش، ایران با ظرفیتش و اسلام ناب و مکتب اهل بیت(ع) با عظمتش به جهانیان معرفی شوند.
وی ریاست یک خانم دانشمند در مؤسسه استاندارد را افتخاری برای انقلاب اسلامی و کشور دانست و گفت: امیدواریم تعداد مدیران زن در مسئولیت‌های مهم افزایش یابد که دختران ایرانی که پس از انقلاب به سوی تحصیلات عالی رفته‌اند، ثابت کرده‌اند که از توانایی‌های تحصیلی و مدیریتی بالایی برخوردارند.
در ابتدای این مراسم، آقای شریعتمداری، معاون اجرایی رئیس جمهور مطالبی در خصوص اهمیت استانداردسازی بیان کرد و گفت: کارکنان مؤسسه استاندارد خدوم، زحمتکش و تحصیلکرده هستند.
همچنین خانم نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و آقایان جهانبخش سنجانی، سرپرست پژوهشگاه استاندارد؛ علی اباذری، معاون تدوین و ترویج استاندارد و وحید مرندی، معاون نظارت بر اجرای استاندارد به بیان گزارش‌هایی درخصوص حوزه فعالیت‌ خود و برنامه‌های در دست اقدام این مؤسسه پرداختند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)