استاندار گیلان در دیدار با نماینده ویژه رئیسجمهور در هماهنگی توسعه دریامحور، بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای کمنظیر استان در حوزه اقتصاد دریا، توسعه بنادر و تقویت جایگاه گیلان در راهگذرهای تجاری و ترانزیتی کشور تأکید کرد.
با پیگیری استاندار، طرحهای راهبردی حمل و نقل گیلان با هدف تقویت جایگاه ترانزیتی استان و تکمیل شبکه ارتباطی اقتصاد منطقه، در اولویت تأمین اعتبار سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفت.
در پی بررسی عملکرد یک ساله بنیاد مسکن استانها به لحاظ ساخت مسکن محرومان و استفاده از حساب ۱۰۰ امام (ره) برای کمک به اقشار کم برخوردار، گیلان در جایگاه سوم کشور قرار گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین صفر قربانپور امروز در مراسمی با حکم آیت الله فلاحتی، به عنوان رئیس جدید دفتر نماینده مقام معظم رهبری در گیلان معرفی و از زحمات حجت الاسلام و المسلمین ولیالله عادلی قدردانی شد.
مراسم وداع با پیکر شهید سروان جواد جعفرزاده ساعت ۲۲ امشب ۱۸ خرداد در میدان شهدای ذهاب رشت و تشییع وی ساعت ۷:۳۰ فردا ۱۹ خرداد از میدان شکاربانان فومن برگزار خواهد شد.