• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۹۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
بین الملل » غرب آسیا
تهديد تروريسم و صهيونيسم، فرصت مقاومت

مقاومت تنها گزینه پیش روی فلسطینیان در کرانه باختری

روزنامه الرأی کویت: برای فلسطین راهی جز تسلیم یا عبرت گرفتن از آنچه در سال ۲۰۰۰ میلادی در لبنان رخ داد وجود ندارد، زمانی که اسرائیل پس از ۱۸ سال اشغالگری عقب نشینی کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛روزنامه الرأی کویت در مقاله‌ای با تشریح علل گرایش به محور مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی ایران و نقش سیاست‌های رژیم‌های آمریکا و صهیونیستی در این خصوص و با اشاره به حمایت‌های ایران از مقاومت به خصوص در فلسطین اشغالی، به فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی رود اردن توصیه کرد از مقاومت در لبنان الگو بگیرند چرا که گزینه‌ای جز تسلیم شدن یا مقاومت پیش رو ندارند.
ایلیا ج. مغنایر در مقاله‌ای با عنوان «سیاست ترامپ– نتانیاهو؛ بزرگترین حامی برای ایران. فسطین: تسلیم یا انتفاضه سوم؟» که در روزنامه الرأی کویت منتشر شده و روزنامه اینترنتی رأی الیوم نیز آن را منتشر کرده است نوشت: آمریکا و اسرائیل بدون قصد قبلی و به علت سیاست شکست خورده خارجی به بزرگترین حامیان درخشش ستاره «محور مقاومت» به رهبری ایران تبدیل شده اند.
سیاست‌های شکست خورده واشنگتن و تل آویو، ملت‌ها را به شورش در برابر سلطه آمریکا در خاورمیانه ترغیب کرده است. اگر به نتایج این سیاست‌ها بازگردیم در می‌یابیم که اسرائیل به میزان زیادی در شکل گیری حزب الله لبنان در سال ۱۹۸۲ میلادی یعنی زمانی که به لبنان حمله کرد، سهیم است. آمریکا نیز در سال ۲۰۱۴ میلادی یعنی زمانی که داعش یک سوم عراق را اشغال کرده بود با خودداری اش از تحویل سلاح به بغداد که عراق پول آن را پرداخت کرده بود به شکل گیری بسیج مردمی عراق کمک کرد.
جنگ تحمیلی آمریکا به سوریه و حمایت‌های اسرائیل از آن به شکل گیری گروه‌های مقاومت سوری و ایجاد پایگاه‌های حزب الله و ایران در سرزمین شام منجر شد. زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا قدس و جولان اشغالی و نیز کرانه با ختری و دره اردن را به اسرائیل هدیه کرد فلسطینیان نیز فرصت ملحق شدن به ایران را از دست ندادند و شمار زیادی به محور مقاومت ملحق شدند. آیا انتفاضه سومی در پیش روست؟
واشنگتن کم تجربگی اش را در قبال پویایی خاورمیانه و فرهنگ کشور‌های اسلامی و عربی ثابت کرده است. ترامپ در لغو توافق هسته‌ای با ایران و ماندن در سوریه برای سرقت نفت آن و دادن جولان و قدس به تل آویو و ترور سرلشکر (شهید حاج) قاسم سلیمانی و اجرای اجباری «سرقت قرن (معامله قرن)» به مشاورش یعنی بنیامین نتانیاهو اتکا کرده است. همه این کار‌ها نیز برای راضی کردن لابی قدرتمند اسرائیل در آمریکا و اروپاست تا ترامپ رأی آنان را برای انتخاب مجدد به دست آورد.
اما هدف نتانیاهو تقویت وجهه اش برای فرار از زندانی است که پس از پایان نخست وزیری اش در انتظارش است، زیرا او به فساد در اسرائیل متهم است.
این تصمیمات باعث وحدت مواضع گروه‌های فلسطینی در برابر دشمن مشترکشان شده است، اما همچنان از وحدت بر سر طرح فلسطینی با سازمان آزادیبخش فلسطین به رهبری محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی فاصله دارند، ولی عباس توقف همه همکاری‌های امنیتی و غیر امنیتی با اسرائیل و با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را اعلام کرده است.
عباس از گفتگوی تلفنی با ترامپ به سبب تصمیم وی در خصوص سرقت قرن (معامله قرن) خودداری کرد، اما اسرائیل به واکنش محمود عباس توجهی ندارد و می‌خواهد کرانه باختری را به اسرائیل ملحق کند و آن هم یک علت دارد: اخراج فلسطینیان از این منطقه به غزه یا اردن یا خارج از فلسطین. او قرار است این کار را ماه آینده انجام دهد.
سؤالی که مطرح می‌شود آن است که محمود عباس تا چه زمانی می‌خواهد واکنش ملت فلسطین در قبال این تصمیم غیر قانونی آمریکا و اسرائیل درباره سرزمین فلسطین را مهار کند؟
هدف از این اقدام نیز تصرف همه سرزمین‌های فلسطینی و ایجاد نسل جدیدی در خاورمیانه است که به حق بازگشت و حق استرداد سرزمین غصب شده اجدادی در سال ۱۹۴۸ میلادی اهمیتی نمی‌دهد. میلیون‌ها فلسطینی در اردن و سوریه و لبنان بدون هویت به عنوان آواره زندگی می‌کنند، اما غرب به سرعت به آنان تابعیت داد تا حق بازگشت فراموش شود.
این تدابیر ظالمانه در حق فلسطینیان موجب تقویت اهداف «محور مقاومت» به رهبری ایران و طرح آن یعنی شورش علیه سلطه آمریکا و اسرائیل در خاورمیانه است. زمانی که اسرائیل به مصادره اراضی فلسطینیان متهم می‌شود
اسرائیلی‌ها دلیل می‌آورند که سرزمینشان زمانی که ارتش‌های عربی به آن‌ها یورش بردند غصب شده است.
اما تاریخ، داستان متفاوتی را نقل می‌کند. پدر جوخه‌های تروریستی هاگانا یعنی بن گورین که نخستین نخست وزیر اسرائیل پس از آنکه باند‌های آرگون مرتکب اقدامات تروریستی خونینی شدند بر سرزمین فلسطین مسلط شد. نخستین جنایت نیز نابودی هتل ملک داود بود که در آن ۹۰ نفر کشته شدند و پس از آن قتل عام دیر یاسین رخ داد که ۱۰۷ فلسطینی در آن کشته شد ند.
نویسنده با تشریح بخش دیگری از جنایات صهیونیست‌ها با هدف اشغال سرزمین فلسطین و اخراج فلسطینیان از پیش از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون نوشت همه این اقدامات فقط یک هدف را دنبال می‌کرد مجبور کردن فلسطینیان به ترک سرزمین.
۷۵۰ هزار فلسطینی در سال ۱۹۴۸ میلادی از ترس قتل عام گریختند و به جای آنان یهودیان جدید از سراسر جهان جایگزین شدند و ملک و املاک فلسطینیان را تصاحب کردند، اما مهاجرت یهودیان به فلسطین پایانی ندارد. ترامپ چیزی را که مال خودش نیست هدیه کرد. رسانه‌های بین المللی نیز جرأت ندارند حقیقت را بنویسند، زیرا فعالان رسانه می‌ترسند شغلشان را از دست بدهند یا به یهودی ستیزی متهم شوند، چون گروه‌های فشار اسرائیل، سازمان یافته و قوی هستند و نفوذشان را نمی‌توان نادیده گرفت.
همه این اتفاقات رخ می‌دهد تا فلسطینیان دست از حقشان در مقاومت برای پس گرفتن سرزمین برداند و توافقنامه‌هایی را که اسرائیل از اجرایشان پس از امضا خودداری کرده است بپذیرند.
اروپایی ها، یهودیان را در جنگ جهانی دوم آزار و اذیت و شکنجه کردند، اما همین یهودیان به فلسطینیان بازگشتند تا جنایات مشابهی را علیه فلسطینیان اعم از زن و مردم و پیر و کودک در برابر چشمان جامعه بین الملل که ناتوان و تماشگر است مرتکب شوند.
مصیبت یهودیان با سقوط آدلف هیلتر پایان یافت، اما مصیبت فلسطینیان از سال ۱۹۴۷ میلادی تا به امروز ادامه دارد.
نویسنده با اشاره به قطعنامه‌های متعدد سازمان ملل متحد و برخی دیگر از سازمان‌های بین المللی در محکومیت رژیم صهیونیستی و بی اعتنایی این رژیم به چنین قطعنامه‌هایی و به توافقات امضا شده اش با مصر و سازمان آزادیبخش فلسطین نوشت با همه این‌ها اسرائیل خودش را «دمکرات‌ترین موجودیت» در خاورمیانه معرفی می‌کند و اسرائیل خواهان همه سرزمین فلسطین به استثنای غزه است که مقاومت در آنجا تصمیم گرفته است بجنگد.
ایران برای حمایت از آرمان فلسطین بدون هیچ گونه قید و شرطی اقدام کرد. و دست از حمایت‌های مالی و نظامی از گروه‌های فلسطینی در غزه برنداشت .
متأسفانه فلسطینیان سال‌ها مقصد را گم کردند و شماری از آنان در جنگ‌های داخلی عربی-عربی جنگیدند، اما امروز گروه‌های فلسطینی در اتاق عملیات واحدی متحد شده اند و زمانی که جنگی علیه آنان به راه می‌افتد آنان نیز قاعده درگیری جدیدی را به اسرائیل تحمیل می‌کنند و آن قاعده نیز تل آویو در برابر غزه.
همین باعث اسرائیل به سمت ضعیف‌ترین حلقه در فلسطین یعنی سازمان آزادیبخش فلسطین در کرانه باختری تمایل پیدا کند و محمود عباس رئیس آن به مبارزه مسلحانه اعتقادی ندارد به همین سبب اسرائیل هیچ دلیلی نمی‌بیند که امتیازاتی بدهد و فلسطینیان را مجبور خواهد کرد خانه هایشان را ترک کنند و این کاری است که اسرائیلی‌ها از سال ۱۹۴۸ میلادی به آن عادت کرده اند. اسرائیل بر امنیت و اقتصاد و مجوز ساخت و ساز و آب و برق و همه چیز در کرانه باختری از سال ۱۹۶۷ میلادی تاکنون مسلط است. استعماگری اسرائیل هرگز متوقف نشده است و اسرائیل برای واکنش خجولانه و محتاطانه بین المللی اهمیتی قائل نیست، زیرا بر رسانه‌ها و سیاستمداران جهان مسلط است. زمانی که امام خمینی (ره) آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامید گفت: «فلسطین مال فلسطینیان یا اعراب یا مسلمانان مسیحیان نیست. فلسطین برای کسانی است که آماده نبرد علیه ظلم و ظالمان هستند و در کنار مستضعفان جهان ایستاده اند.»
برای فلسطین راهی جز تسلیم یا عبرت گرفتن از آنچه در سال ۲۰۰۰ میلادی در لبنان رخ داد وجود ندارد یعنی زمانی که اسرائیل بدون قید و شرط و زیر ضربات مقاومت لبنان پس از ۱۸ سال اشغالگری و مقاومت عقب نشینی کرد. بهای این کار سنگین بود، اما نتیجه اش بسیار غنی و سرشار و راهبردی بود.
امروز نیز گزینه‌های فلسطینیان در کرانه باختری محدود است و از جامعه بین الملل یا سازمان ملل متحد، آبی برای فلسطینیان گرم نمی‌شود تا اسرائیل را متقاعد کنند تصمیمش را در خصوص الحاق کرانه باختری و اخراج ساکنانش تغییر دهد در نتیجه تنها راه یا فرار است یا جنگ. به نظر می‌سد انتفاضه سومی در راه است و قدس و کرانه باختری در انتظار آن است و ایران نیز پشت در منتظر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)