امروز: -
برداشت گُل زعفران از کشتزار‌های بارور گرگان در استان گلستان آغاز شد. میزان برداشت این محصول نسبت به پارسال با افزایش چشمگیر ۴٠٠ درصدی همراه بوده است.
عکاس :سيد جواد مير حاجي
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۸/۱۵ - ۱۳:۰۵
 
به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما؛ به ازای هر ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم گل زعفران، یک کیلوگرم محصول سَرگل تولید می‌شود. زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد. ایران قطب تولید زعفران جهان است و استان گلستان واقع در شمال کشور با داشتن ۷ اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا از قطب‌های کشاورزی و نیز کشت گیاهان دارویی به شمار می‌رود. سَرگل زعفران تولیدی باغداران استان گلستان بیشتر به صورت فله به بازار‌های کشور ارسال می‌شود. پارسال یک هزار و ۸۷۰ کیلوگرم سَرگل زعفران از ۲۸۷.۷ هکتار باغ زعفران بارور در استان تولید شد که میانگین عملکرد تولید در هکتار، ۶.۵ کیلوگرم سَرگل بود.
 
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha