امروز: -
تولید محصول برنج به طور کلی از سه مرحله اصلی کاشت، داشت و برداشت تشکیل شده که این مراحل با توجه به زمان بندی مناسب توسط کشاورزان انجام می‌شود. کاشت برنج در شمال ایران رسم و رسوم خاص خود را داشته و جز جدایی ناپذیری از فرهنگ مردم شده است. استان مازندران با حدود ۲۱۴ هزار هکتار سطح زیر کشت اول، محصول برنج و حدود ۱۱۰ هزار هکتار کشت دوم و با تولید سالیانه حدود یک میلیون و ۴۲۰ هزار تن شلتوک ۴۵ درصد تولید برنج کشور را به خود اختصاص می‌دهد. در نواحی جلگه‌ای استان مازندران، همچون شالیزار‌های شهرستان‌های فریدون کنار، آمل، بابلسر، محمودآباد، نور، جویبار بیشتر ارقام سنتی و مرغوب نظیر طارم محلی و بی نام کشت می‌شود و ارقام پرمحصول همچون، فجر و خزر بیشتر در شالیزار‌های شهرستان‌های بابل، آمل، ساری، نکا کشت می‌شود.
عکاس :محمد سلطانی
تاریخ : ۱۴۰۳/۰۵/۰۵ - ۱۰:۲۵
نظر شما
تعداد کارکتر های مجاز ( 700 )
* کد کپچا:
captcha