پرداخت ۸۰ درصد از مطالبات کلزاکاران کهگیلویه وبویراحمدی
مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۰درصد از مطالبات باقی مانده کلزاکاران استان تا یک هفته دیگر پرداخت میشود.

وی با بیان اینکه امسال ۲۷۵ تن دانه های روغنی کلزا از کشاورزان خریداری شده است اضافه کرد: هر کیلوگرم دانه های روغنی کلزا به قیمت ۴۱۰ هزار ریال است.
مدیرکل تعاون روستایی استان گفت:کشاورزان با توجه به خشکسالی های پی در پی، کمبود آب و تغییر شرایط اقلیمی باید به سمت کشت های با آب بری کم حرکت کنند که یکی از این محصولات، دانه های روغنی کلزا است.
شهرام عسکری،معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: سال آبی جاری ۶۷۰هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول کلزا رفته بود که بخشی از آن به علت خشکسالی و کم بارانی های سال جاری قابل برداشت نبود.
سالیانه بیش از ۵۰۰ هزار تن محصول زراعی معادل نیمی از کل تولیدات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بیش از ۱۳۲ هزار و ۵۱۱ هکتار مزرعه این استان کشت و تولید می شود.