• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سیاسی » عمومی

آمریکا با حمله به ایران به شکست رژیم صهیونیستی اعتراف کرد

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه ای نوشت: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته ای فردو، نطنز و اصفهان نشانه‌ی روشنِ فروپاشی عملیاتی و زوال قدرت کنشگری رژیم صهیونیستی و ورشکستگی نظامی آن در برابر محور مقاومت است.

حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران؛ اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما متن بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

حمله ایالات متحده آمریکا - در سحرگاه یکی از ایام پرالتهاب تاریخ معاصر - به مراکز صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در فردو، نطنز و اصفهان، تجاوزی آشکار به حاکمیت ملی، نقض اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، نمادی از فروپاشی نظم ادعایی مبتنی بر قواعد و ماهیت ابزارمحور و گزینشی نظم هژمونیک، تعارض مستقیم با مفاد معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و نشانگر انفعال ساختاری نهاد‌های بین‌المللی نظیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است که با سکوت و بی‌عملی با این جنایت بین‌المللی همراهی ضمنی کردند.

با این حال، اقدام تجاوزکارانه صورت گرفته، برای ساختار امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، پدیده‌ای غافل‌گیرانه و خارج از سناریو‌های پیش‌بینی‌شده نبود و سیستم امنیتی و دفاعی طی روز‌های گذشته، با اشراف اطلاعاتی دقیق و درک عمیق از روند‌های میدانی، آماده‌ی مواجهه با چنین اقدامی بود لذا مراکز مورد هدف، پیش از حمله، با تدابیر هوشمندانه تخلیه و با تمهیدات پیشگیرانه از آسیب‌های برگشت‌ناپذیر مصون مانده‌اند. با این همه، اتخاذ تدابیر حفاظتی از تأسیسات و صیانت از جان مردم، نه از بار مسئولیت و قبح این اقدام جنایت‌کارانه می‌کاهد و نه مشروعیتی برای آن ایجاد می‌کند.

نکته‌ی راهبردی در این میان آن است که آمریکا بار دیگر در مواجهه با ایران، دچار خطای محاسباتی فاحش شده و با توسل به نمادسازی‌های پرزرق‌وبرق و فاقد واقع‌گرایی استراتژیک، گمان برده که می‌توان اراده‌ی ملت‌ها را در هم شکست و آینده‌ی یک تمدن را متوقف ساخت، اما حقیقت آن است که «علم و دانش»، بمباران‌پذیر نیست و ملتی که بر بنیان عزت و استقلال استوار شده باشد، در برابر هیچ حمله‌ای به زانو درنمی‌آید.

تجاوز اخیر نشانه‌ی روشنِ فروپاشی عملیاتی و زوال قدرت کنشگری رژیم صهیونیستی و ورشکستگی نظامی آن در برابر محور مقاومت و ورود مستقیم آمریکا به صحنه نبرد، اعترافی ناگزیر به شکست راهبردی تل‌آویو و تأییدی صریح بر ناتوانی اسرائیل در مواجهه با ایران مقتدر است و از همین‌رو، حمله به فردو تئاتری نمایشی در چارچوب منطق بازدارندگی روانی و نمایانگر واقعیت قدرت ایران در برابر توهم قدرت آمریکا و اسرائیل است.

ایالات متحده و متحدانش سال‌هاست که پروژه‌ی موسوم به «صلح از طریق قدرت» را برای تجاوز، مداخله و یک‌جانبه‌گرایی در دستور کار خود قرار داده‌اند، اما جمهوری اسلامی ایران تابع هیچ صلح تحمیلی نخواهد بود بلکه معمار نظمی نوین بر پایه‌ی عدالت، کرامت و چندجانبه‌گرایی خواهد بود.

در منظومه‌ی راهبردی جمهوری اسلامی ایران، تصمیمات کلان بر مبنای عقلانیت انقلابی، درک ژئوپلتیکی و تبعیت از رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی‌امام‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) نظام اتخاذ می‌شود و از این منظر، اقتدار ایرانِ مقتدر امروز نه هیجانی و واکنشی، بلکه پیش‌دستانه، هوشمند و در خدمت تثبیت امنیت پایدار و موازنه‌ی قوا در منطقه است و بدیهی است که ایران اسلامی مثل همیشه به شکل قاطعانه و هوشمندانه به تجاوز آمریکا پاسخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاندارد سازی ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی
نخستین گردهمایی طلبه تراز قرآنی برگزار شد
تدوین طرح مدیریت تالاب هورالعظیم برای مقابله با بحران خشکی
درخواست حدود ۱۰ هزار استاد دانشگاه برای تقویت راهبرد مقاومت
آغاز ثبت نام متقاضیان پیاده روی اربعین حسینی سمنان از فردا
نقش کلیدی استان‌ها در توسعه اقتصادی کشور
صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم از امروز
آغاز ساخت بیش از ۴ هزار کلاس درس در خوزستان
گرمای هوا در چهارمحال و بختیاری و ضرورت همکاری مردم
ماندگاری هوای گرم در استان یزد
خداحافظی با سردار در قاب فضای مجازی
چند خبر از گوشه و کنار استان؛ ۲۶ تیر ۱۴۰۴
برگزاری نخستین سالگرد حاج سیدجواد حجازی در همدان
سپاهان به ترکیه رسید
ناکارآمدی یک الگو برای رفع مشکلات همه روستا‌ها
اعمال محدودیت رفت و آمد در جاده بستک-لار
استقبال از قهرمان کشتی آسیا در سوادکوه شمالی
رونمایی از قابلیت پرداخت کرایه اتوبوس با QR کد در (اصفهان من)
برگزاری دوره بازآموزی اخلاق پزشکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)
استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد  (۱ نظر)