• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۷۹۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶
اقتصادی » اقتصاد کلان

مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم

وزیر اقتصاد گفت: در دوره جاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، آنچه به صورت جدی دنبال می‌شود، توسعه بخش خصوصی و خصوصی‌سازی واقعی است.

مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، در آغاز نشست این شورا گفت: دوره مسئولیتم در وزارت امور اقتصادی و دارایی در شرایط جنگی و همزمان با دفاع مقدس ۱۲ روزه آغاز شد که از همان ابتدای کار، فعالیت‌های مقابله‌ای متناسب با شرایط جنگی را آغاز کردیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی، از همدلی و وفاق و انسجام ملی به عنوان مؤلفه مهم برای عبور سرافرازانه کشور از شرایط اخیر نام برد و افزود: اعضای اتاق بازرگانی، تولیدکنندگان و اصناف تلاش کردند تا در عرصه اقتصادی کاری کنند که مردم تا حد ممکن احساس آرامش را به خصوص در تأمین کالا‌های اساسی و زندگی روزمره داشته باشند و کمترین آسیب را از این حیث متحمل شوند.

مدنی‌زاده همچنین با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی همه اعضای هیئت دولت و کارکنان دولت به منظور  ادامه بی‌وقفه خدمات‌رسانی به مردم در دوره جنگ تحمیلی اخیر و ساماندهی اقدامات پدافند غیرعامل، گفت: تأمین مایحتاج مردم در شرایط جنگی اخیر با کمترین نارسایی صورت گرفت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در تشریح خسارت‌های ناشی از جنگ اخیر، علاوه بر خسارت‌های جانی هموطنان و خسارت‌های مستقیم به منازل مسکونی و اماکن عمومی، به هزینه‌هایی اشاره کرد که به بنگاه‌های اقتصادی به خاطر کاهش سطح فعالیت‌های اقتصادی در دوره جنگ وارد آمده است و بیان کرد: این وضعیت، نوعی موج کاهش تقاضا و همین طور عرضه را در کشور ایجاد کرد و یک حرکت دومینویی را مشاهده کرده و می‌کنیم که اگر تدبیر نشود، ممکن است ادامه پیدا کند.

مدنی‌زاده افزود: هر قدر ذهنیت مردم از واقعیت ریسک دورتر باشد و ریسک را بیشتر از آن میزانی که هست برآورد کند، میزان سرمایه‌گذاری کمتر می‌شود و این در سال جاری که با عنوان سال سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده است، می‌تواند ما را از اهدافمان دور کند.

او به تصویب و ابلاغ بسته‌های حمایتی دولت برای صنایع بزرگ و کوچک و متوسط اشاره و ابراز امیدواری کرد: خسارت‌هایی که به صنایع وارد شده است با اجرایی سازی بسته‌های حمایتی، به تدریج از بین برود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اولویت برنامه خود در این وزارتخانه، بیان کرد: برنامه شماره یک من، کاهش تصدی‌گری دولت و توسعه بخش خصوصی و افزایش نقش و مشارکت مردم در اقتصاد است.

او افزود: در دوره جاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، آنچه به صورت جدی دنبال می‌شود، توسعه بخش خصوصی و خصوصی‌سازی واقعی است، به این معنا که دولت و نهاد‌های عمومی دست از فعالیت‌های اقتصادی بردارند و نه تنها مالکیت بلکه مدیریت‌ها را هم واگذار کنیم تا بخش خصوصی بتواند توسعه پیدا کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین به برنامه‌های متعدد برای سرمایه‌گذاری اعم از مولدسازی دارایی‌های دولت و اصلاح نظام تأمین مالی اشاره کرد و گفت: سهم بازار سرمایه در نظام تأمین مالی تولید در کشورمان کم است و بیشتر بانک محور هستیم. در وزارت امور اقتصادی و دارایی، برنامه جدی دیده شده است تا نقش بازار سرمایه را گسترش دهیم.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز در این نشست، با تسلیت شهادت فرماندهان و دانشمندان بزرگ کشورمان، حضور و مشارکت بخش خصوصی در هدایت و تنظیم جریان تولید و توزیع در شرایط جنگی را حضوری مسئولانه و قابل قدردانی دانست و گفت: در کنار همه سختی‌ها، ملت ایران با نشان دادن همدلی و انسجام ملی در عمل به خلق جلوه‌هایی زیبا پرداختند و در کنار برنامه‌های دولت و سیاست‌های مسئولان نظام، حماسه آفریدند.

حسن‌زاده افزود: کار‌های بسیار شایسته‌ای را در جامعه به عنوان وفاق ملی و تعامل و همکاری بین مردم شاهد بودیم که نشان‌دهنده میهن دوستی و عرق ملی در این شرایط سخت بود تا معیشت مردم در شرایط جنگی دچار آسیب و مشکل نشود.

کیوان کاشفی، قائم‌مقام شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز در این نشست بر اجرایی شدن مصوبات این شورا که با حضور نمایندگان قوای سه گانه برگزار می‌شود، تاکید کرد و گفت: انتظار می‌رود موردی که در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی تصویب می‌شود، مورد توجه و اعتنا قرار گیرد.

او افزود: بر اساس قانون، مصوبات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی باید طی ۳۰ روز در هیئت دولت تعیین تکلیف شود، اما گاهی در این باره دچار مشکل هستیم و گاهی این مدت ۳۰ روز رعایت نمی‌شود و طولانی می‌شود.

کاشفی به وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد کرد، در سفر‌های استانی، برگزاری یک جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استانی را برنامه‌ریزی کنند تا وزیر بتواند رسیدگی ویژه‌ای به مسائل استان‌ها داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال عمان شد
ساخت دو اقامتگاه بوم گردی در روستای خور
بارش رگباری باران در سمنان
مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه پلدختر
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی
خدمات ویژه کمیته امداد به ۳۶۸ بیمار سخت درمان
مطالبه از شما، پیگیری از ما
مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات چهارتنگ بهره عنا باشت
بام شهر ارومیه؛ پروژه‌ای فاخر با چشم‌اندازی خدماتی و تفریح
استاندارد بودن میزان سختی آب شرب تبریز
پایان کار کلاهبردار ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ بدون تغییر
آیین پاسداشت «محمدرضا رشیدی» نویسنده پیشکسوت لرستانی
استاندار در عمارت نخستین شهردار رشت
برگزاری اردوی تربیتی – فرهنگی دختران انقلاب، فرزندان مقاومت با حضور ۱۰۰ دانش آموز در یاسوج
ورود ۱۵۰۰ آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس کشور تا سال آینده
بهره برداری از مدرسه ۱۵ کلاسه ۱۲ فروردین دوگنبدان در سال جاری
۸۰ درصد ظرفیت سد‌های کرمان همچنان خالی
اجرای طرح ۲۰ گانه تحولی تامین اجتماعی در استان
خبر‌های ورزشی بیست و چهارم تیر ماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتراض پیاتزا به فدراسیون جهانی والیبال جواب داد
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار
گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران
فوتبالیست چلسی با ترامپ دست نداد
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
در پیگیری مواضع و حقوق کشورمان مصمم‌تر هستیم
استقلال امروز به مصاف قهرمان اردن می‌رود
ادامه روند واگذاری سایپا
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی
دست بر ماشه برای مقابله با هرگونه ماجراجویی مجدد هستیم
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم
تصویب طرح ضربتی افزایش روزانه تولید نفت خام
کاهش ۴۵ درصدی بارش‌های سالانه تهران
ایران به دنبال توسعه جنگ و ناامنی در منطقه نیست
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۱۴ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
انتشار فراخوانی بین المللی برای بازطراحی ساختمان شیشه‌ای  (۱ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۱ نظر)
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است  (۱ نظر)
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست  (۱ نظر)
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است  (۱ نظر)