• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
بین الملل » آمریکا

ترامپ: حملات ایران ضربات سختی به اسرائیل وارد کرد

رئیس‌جمهور آمریکا در یک نشست خبری با دبیرکل ناتو در لاهه با تکرار ادعا‌های خود درباره آسیب‌های وارد شده به تاسیسات اتمی ایران در نتیجه حمله متجاوزانه این کشور در یکشنبه گذشته، به ضربات سخت پاسخ نظامی مشروع ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی اذعان کرد.

ترامپ: حملات ایران ضربات سختی به اسرائیل وارد کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که برای شرکت در نشست رهبران ناتو به لاهه سفر کرده است، درباره آتش‌بس تحمیلی به رژیم صهیونیستی در پی تجاوزگری ناکام آن به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران اجرایی شد، گفت: این آتش‌بس اکنون به خوبی پیش می‌رود. بسیار به اسرائیل افتخار می‌کنم، آنها خلبان‌هایشان را بازگرداندند.

صبح دیروز سوم تیر از ساعت ۷:۳۰ آتش‌بس تحمیلی به رژیم صهیونیستی در پی شکست‌های آن در تجاوز به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران که تاسیسات اتمی، مراکز نظامی و اماکن مسکونی و درمانی را هدف قرار داد، میان طرفین درگیری آغاز شد.

رئیس‌جمهور آمریکا در بامداد دوشنبه آغاز این آتش‌بس را اعلام کرد، اگرچه رژیم متجاوز صهیونیستی این آتش‌بس را که قرار بود از ساعت ۳:۳۰ دوشنبه اجرا شود، نقض کرد و ایران نیز ساعتی پیش از زمان آغاز آتش‌بس در ۷:۳۰ صبح، پاسخ کوبنده‌ای به آن داد و اهداف معین در اراضی اشغالی را موشک‌باران کرد.

دولت آمریکا در میانه حمایت و اطلاع از این تجاوزگری رژیم صهیونیستی، طی اقدامی غیرقانونی سحرگاه یکشنبه به تاسیسات اتمی ایران در اصفهان، نطنز و فردو با بمب‌های سنگرشکن حمله کرد، اگرچه ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که این تاسیسات فقط آسیب دیده‌اند.

مقامات ایرانی با محکومیت این حملات خطرناک به تاسیسات اتمی، تاکید کردند که برنامه هسته‌ای ایران حتی در صورت آسیب دیدن تاسیسات آن به فعالیت ادامه خواهد داد.

ایران طی عملیات‌ «وعده صادق ۳» و «بشارت فتح» به تجاوزگری آمریکا و رژیم صهیونیستی که با نقض منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی انجام شد، پاسخ داد.

ترامپ روز گذشته در جمع خبرنگاران از نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه روز دوشنبه انتقاد کرده و از این رژیم خواسته بود جنگنده‌هایش را بازگرداند.

به گزارش الجزیره، ترامپ در جریان نشست ناتو به ادامه گزافه‌گویی درباره ظرفیت غنی‌سازی ایران پرداخته و گفت: آخرین کاری که ایران می‌خواهد انجام دهد، غنی‌سازی است. آنها به دنبال بازسازی و بهبود هستند. آیا می‌توانید تصور کنید که ایران پس از تمام اینها بگوید «بیایید یک بمب بسازیم».او درباره آسیب‌های وارد شده به تاسیسات اتمی ایران مدعی شد: آتش تماما زیرزمین را در بر گرفت. همه چیز بالای آن سوخت. آنها فرصتی برای خارج کردن چیزی نداشتند. آنها می‌دانستند که ما می‌آییم. بنابراین، اگر می‌دانستند که ما در راهیم، نباید افراد زیادی آنجا بوده باشند.

ترامپ مدعی شد: ایران از این تاسیسات (احتمالا فردو) بازدید کرد. آنها گفتند که بسیار ویرانگر بوده است. اگر این طور نبود، تسلیم نمی‌شدند. به نظرم برنامه هسته‌ای ایران دهه‌ها پسرفت کرده است. فکر نمی‌کنم ایران دیگر سراغ برنامه هسته‌ای برود، آنها به نفتشان بسنده خواهند کرد. آنها به جهنم رفتند و برگشتند.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادعایی عجیب گفت: حمله آمریکا به جنگ بین ایران و اسرائیل پایان داد، همانطور که حمله به هیروشیما و ناگاساکی این کار را کرد.

ادعا‌های ترامپ در این خصوص درحالی است که جدای از نفس اقدام غیرقانونی و تجاوزکارانه آمریکا، طبق گزارش محرمانه سرویس‌های اطلاعاتی این کشور، «حملات آمریکا نتوانست به اعماق فردو نفوذ کند. بسیاری از سانتریفیوژ‌های این تأسیسات دست نخورده باقی مانده‌اند. تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان فعال هستند و نابود نشده‌اند».

رئیس‌جمهور آمریکا که پیشتر حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران را «عالی» توصیف کرده و بر حمایت کامل و اطلاع واشنگتن از این حمله اذعان کرده بود، گفت: این برای ایران نیز یک پیروزی بزرگ بود. آنها اکنون یک کشور دارند.

او با اشاره به آسیب‌های واردشده به رژیم صهیونیستی بر اثر پاسخ نظامی مشروع ایران به این تجاوزگری گفت: به اسرائیل نیز ضربات سختی وارد شد. آن موشک‌های بالستیک ضربات سختی به آنها وارد کرد.

ترامپ درباره ارتباط واشنگتن با ایران گفت: ما اکنون بسیار به خوبی با ایران کنار می‌آییم. این حمله به ایران به جنگ پایان داد. ایران و اسرائیل دیگر با یکدیگر جنگ نخواهند کرد. آنها مانند دو بچه در یک دعوای مدرسه‌ای بودند. می‌گذاری دو-سه دقیقه دعوا کنند و بعد می‌بینی که بس می‌کنند.
طبق ادعای ترامپ، «نوعی ارتباط میان آمریکا و ایران برقرار خواهد شد.»

ترامپ درباره اعلام آمادگی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برای میانجیگری به‌منظور پایان دادن به جنگ گفت: با پوتین زیاد صحبت می‌کنم. او می‌خواست در مورد مسئله ایران کمک کند. به او گفتم که ما در مورد اوکراین به کمک نیاز داریم، نه ایران.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشایی آسمان سیستان و بلوچستان
خرید تضمینی ۸۵۰۰ تن گندم در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۶ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
اجرای طرح آرامش در تبریز 
پخت نذری‌ در ماه محرم، سنت دیرینه گلستانی ها
مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهدای جنگ ۱۲ روزه
مراسم تشییع و خاکسپاری شهید مدافع وطن فراجا در تبریز
برپایی مراسم آئینی و سنتی طشت گذاری در مسجد الغدیر کیش
نـظـام سـیـاسـى اسلام بر پایه ولایت استوار است
شیخ نعیم قاسم: ایران پیروز جنگ ۱۲ روزه بود
تاکید رئیس جمهور بر بهره‌گیری از ظرفیت فعالان اجتماعی
سمنان گرم تر می شود
اجرای طرح بصیرت عاشورایی در ۴۰ بقعه شاخص کهگیلویه و بویراحمد
تشییع پیکر تعدادی از شهدای حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به البرز
نمایشگاه عکس اقتدار ملی در کوهدشت
کیش، مشکی پوش عزای شهادت امام حسین (علیه السلام )
عراقچی: هیچ توافقی برای مذاکره با آمریکا صورت نگرفته است
اهتزاز پرچم عزای امام حسین (ع) در حسینیه محبین الحسین
دستگیری عامل همکاری با معاندان و ضد انقلاب در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
ثبت‌نام خسارت‌دیدگان حملات اخیر در تهران آغاز شد
بازداشت جاسوس در متروی تهران
افزایش بی سابقه بازگشت مهاجران افغان از ایران
مراسم روز ملی صنعت و معدن به زمان دیگری موکول شد
بخشنامه جدید وزارت علوم درباره امتحانات و امور آموزشی دانشگاه‌ها
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
آغاز موج نوزدهم «وعده صادق ۳»  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)