۲۱۵ زندانی به آغوش خانواده بازگشتند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۱۵ زندانی کهگیلویه و بویراحمد در هفته قوه قضائیه از زندان آزاد و به کانون گرم خانواده بازگشتند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سید وحید موسویان افزود: در راستای توجه به حقوق شهروندی زندانیان، بازاجتماعی شدن آنها و تحکیم بنیان خانوادهها، اعطای تسهیلات حقوقی به زندانیان واجدالشرایط همواره در دستور کار بوده است.
وی عنوان کرد: به مناسبت هفته قوه قضائیه، این روند با جدیت بیشتری پیگیری شد و در نتیجه، ۲۱۵ زندانی مشمول مرخصی، اشتغال به کار، پایان حبس و سایر تسهیلات قانونی شدند.
محمد رحیمینیا، قاضی ناظر زندان دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز ضمن قدردانی از دادستان به جهت پیگیری امور زندانیان، خاطرنشان کرد: تسهیلات ارفاقی به زندانیان، با هدف تأمین آسایش شهروندان و صیانت از امنیت جامعه، شامل مجرمان سابقهدار، اراذل و اوباش، سارقین و مرتکبان جرایم مهم و خشن نمیشود.